Showbiz

Jelena sa takmičarkom izašla na binu i u HALTERIMA ZAJENDO SKAKALE I PLESALE… POGLEDAJTE..

Jelena Karleuša je odlučila sa svojom kanidatkinjom da će izaći an binu i da ćče zajedno sda plešu i da pokaže kako ona može da pomogne i na koji način svojim kandidatima.

Jelena je sa njom izašla na binu i ona je njoj bila igračica i zajendo sa njom je plesala. Saša Popović je posebno pohvalio Jlenu Karleušu zbog ovoga jer je izašla sa svojom kandidatkinjom i zaplesala jer ipak je to velika čast i uspijeh da ona dođe i pomogne svom kanidadtu d auradi nešto ovako.

Naime Katarina je odmah prošla u polufinale i imala je jako dobar nastup te su je mnogi itekak pohvalili i nahvalili zbog toga što je njoj naravno posebna čast i sreća bila jer nije očekivala nešto ovako.

Imala je određenu dozu straha kako i šta bi moglio da se desi te an koji način jer nije mogala da pretpostavi šta bi mglo da joj se desi kada izađe na scenu te da li će sve dobo da odradi.

Naime Jelena je odmah posebno nahvalula svoju kandidatkinju koja se itekako potrudila da ima ovkao dobar nastup i da uspije da zadivi puvliku na ovakav način i da ih usreći a da najviše usreći i sebe i to joj je posebno bilo drago i posebna čast joj je bila to.

Kada pogledate kako je ona sada izgledala na sceni a kako nekada prije iznenadit će te se jer je zaista puno napredovala i uspjela da postigne dosta toga i to je posebno usrećuje i raduje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *