Showbiz

Jelena se POSVAĐALA sa poznatim REPERIMA nakon što su je nazvali BABOM.. Evo šta im je uradila!!

Jelena Karleuša je nedavno imala veliku svađu sa Bubom i Jalom bratom nakon što su je oni nazvali babom. Naime ona je sa njima bila u avionu koji je išao iz Ciriha za Beograd.

Naime ona je do sada sa njima bila u korektnim odnosima, nisu se do sada još posvađali ali uvijek su se častili određenim komentarima.

Naime Jelena Karleuša je morala sjesti odmah do njih u avionu te nije joj bilo baš dobro kada je to vidjela i odmah je zamolila stujardesu da joj pomogne i da je premjesti.

Naravno to nije bilo moguće uraditi i izvesti te je Jelena morala ostati pored njih.

Naravno prepucavanja je bilo i ona je zamolila stujardesu da je premjeste od ovih čudovišta na šta su oni odmah reagovali jer ne žele joj dopustiti da ih tako zove.

Jelena Karleuša je odmah od njih dobila uvredu jer su je već nekoliko puta do sada nazvali starom babom a to su joj i sada rekli u šta se ona mogla uvjeriti jer su oni rekli kako su oni džentlmeni i da će oni prepustiti starije da sjede ispred.

Jelena je morala ostati sjedi pored njih jer nije bilo mjesta da nigdje drugo sjedi i jedva je čekala da izađe iz aviona a to su svi koji su tu bili prisutni mogli da vide.

Nije htjela više da se svađa i raspravalja sa njima o svemu tome nakon toliko vremena tako da je odlučila da je najbolje tako.

Nije htjela komentarisat sve to i reći bilo šta na to.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *