Showbiz

Jelena Tomašević nakon ovoga nećee moći sebi doći jer ne može da vjeruje šta su joj i kako uradili…

Jelena Tomašević je već dugo vremena u braku sa Ivanom Bosiljčićem koji zaista daje sve od sebe kako bi svoju suprugu na pravi način usrećio i pmogao joj oko svega što je njoj i kako joj je potrebno.

Naime on već dugo godina bude u Sankt Peterburgu i Jelena kada god ima priliku ode do njega sa njihovom djecom.

Nravno ovaj grad gdje Ivan bude je dobio titulu najljepšeg grada na ovom svijetu i Jelena je se uvjerila u sve to svojim očima iako nije mogla da vjeruje da nešto ovako postoji na ovom svijetu.

Naime posebno je sretna i zadovoljna bila njihova kćerkica koja je tamo ućival ai prizala je da bi ona voljela da je tamo duže ostala i da se družila sa svojim ocem.

Jeleni je opduvijek bila želja da sa svpjim suprugom Ivanom provodi dosta više vremena i da se on druži više sa djecom jer su ga kćerkice postale ćželjne i često spominju kako su se uželile oca i da iamju želju da ga vide.

Naime Ivan je bio dosta vremena i u Rusiji te oni su se do sada nosili sa svim što su do sada imali i na koji način su se borili sa svim tim.

Jelena Tomašević je do sada davala sve od sebe da uspije da uradi dosta toga što im je potrebno u životu da urade da bi bili sretniji i zadovoljniji.

Uvjerite se i sami u to kako je nima bila u Rusji i na koji način su se tamo družili.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *