Showbiz

JELENA TOMAŠEVIĆ planira da se preseli u KANADU a evo i zbog čega..

Jelena Tomašević je uspjela do sada da postigne velike rezučtate i uspijeh na kojem joj mnogi zavide i pitaju se kako je uspjela da postigne ovoliko za tako malo vremena.

Ona je pjevačica za koju su mnogi do sada čuli i njene pjesme se slušaju širom svijeta. Naime ona ej nedavno bila u Torontu kao specijalni gost na Akademiji sportske narodne igre.

Ona je već nekoliko puta do sada bila u Kanadi i oduševila se kada je vidjela koliko oni vole i poštuju tradiciju i to je naprosto oduševilo jer nije očekivala nešto ovako od njih.

Djeca se bave više folklorom nego u našoj zemlji, priznala je ona.

Pored toga svi pričaju srpski jezik bez ikakavih smetnji i problema i njoj je to bilo sasvim izvanredno i niej mogka da vjeruje da je nešto ovako moguće.

Pored toga oni su se oduševili kada su čuli i vidjeli njen reperoar i to je posebo oduševilo kada je vidjela kako oni sve razumiju i u najboljem redu komuniciraju sa njom kao da već dugo godina žive sa njom.

Naime do sada je ona uspjela da obiđe dosta toga i zaista je sve to posebno oduševilo u ovoj zemlji i oduševila se svim ljepotama koje ima ova zemlja a osim toga i sa ljudima i mentalitetom kakav oni imaju.

Jelena Tomašević je podijelila nekoliko fotografija do sada i pokazala je sve u najboljem svjetlu i na najbolji način kako je ona mogla da pokaže i uradi.

Neke stvari su nepredvidive i ona je priznala da ima želju da tamo živi jednog dana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *