Showbiz

Jelena zamolila sudiju DA PREKINE SUĐENJE ZBOG IZUZEĆA… Pogledajte o čemu se radi, Ceca poludila kada je ovo čula…

Danas je bilo ročište za suđenjenje Jelene Karleuše i Cece Ražnatpvić i na ovom ročištu su se obje napokon pojavile i napokon je došlo vrijeme da i one prestanu više da hodaju po sudu.

Naime kada je suđenje počelo Jelena Karleuša je ustala i zamolila sudiju da se suđenje prekine zbog izuzeća, i naravno suđenje je istog trena i prekinuto.

Nakon toga Jelena Karleuša je pokupila svoje stvari i izašla iz sudnce te je pored novinara prošla vidno neraspoložena i ušla je u automobil.

Ali nakon par minuta je za njom izašla i Ceca zajedno sa svojim advokatom ali ona je za razliku od Jelene bila nekako baš raspoložena kao i da su riješile slučaj ali nažalost nisu.

Naime prije nekoliko mjeseci Ceca je podnijela tužbz protiv Jelene Karleuše nakon što je ona u jednoj emisiji izjavila da je ona odgovorna za ubistvo Zorana Davidovića Ćande i zbog toga je Ceca odlučila da je tuži jer više nije mogla da podnese činjenicu da se nešto ovako priča o njoj.

Suđenje su imale danas u 12 sata na Prvom osnovnom sudu u Novom Beogradu a Jelena se već dva puta do sada nije pojavljivala na ročištima.

Naime prva na suđenje stigla je Ceca Ražnatpvić koja je čekala ispred sudnice dok Jelena nije došla.

Nakon što ej došla Jelena je samo prošla pored nje i čekala je u čekaonici da joj vrijeme prođe dok ih ne pozovu da uđu u sudnicu.

Jelena nije htjela da bude uopšte blizu Cece jer ne može da je podnese u svojoj blizini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *