Showbiz

Jelena zaprijetila MARIJI sa svojom takmičarkom za koju je sigurna da je ona bolja od DŽEJLE RAMOVIĆ!! Pogledajte ko je njena supranica..

Džejla Ramović je do sada pokazala fenomenalan talenat na kojem joj mnogi zavide i pitaju se kako ona uspijeva u ovome i kako može ovako dobro da pjeva i da u sve to unese posebnu emociju dok izvodi pjesme.

Naime u prošlom krugu je Džejla pokazala kao i do sada da je ona jako talentovana djevojka i da može dosta toga da uradi i da uspije u svemu.

Ona je bila u duelu sa Jeleninom takmičarkom i ona je puno bolej pjevala od nje i pokazala je kako ona može uspjeti u ovome.

Name Jelena se počela prepirati sa Marijom jer Marija niej dala njenoj kandidatkinji glas kako ona daje Džejli prednost iznda svih kadnidata i kada ona nije toliko dobra ona njoj daje glas bez obzira na sve.

Naime Jelena je do sada bila poseno nastrojena prema kadnidatima kojima je ona mentor i posebnu pažnju bi obraćala na njih.

Marija iz dana u dan pokazuje koliko je oduševljena sa Džejlom i njenim izvođenjem pjesma koju god do sada da je otpjevala on bi je oduševila u svakom smislu te riječi.

Jelena je Mariji rekla kako ona ima jednu kandidatkinju za koju je sigurna da bi ona mogla da bude bolje od Džejle i da je pogriješila kad aje ovu kadnidatkinju stavila u rang sa Džejlom.

Naime radi se o Mileni Đukić za koju je Jelena sigurna da je ona puno bolja od Džejle Rmaović i da bi puno bolej otpjevala ove pjesme nego ona.

Jelena je pokazala kako ona želi da da sve od sebe da bi pobijedile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *