Showbiz

Jelena živi u LUKSUZU dok njena svekrva nema gdje da spava…

Jelena Karleuša je do sada napravila puno toga u svom životu te je i samu sebe iznenadila sa određenim stvarima na koji način ih je napravila i ostvarila.

Naime ona i Duško su uvijek u luksuzu i vila u kojoj oni žive je fenomenalna i mnogi su se uvjerili u sve to. Naime ona je prioznala da su ona i Duško bezbroj puta pokušali da pomognu njegovim roditeljima da urade i ostvare puno toga ali oni su to uvijek odbijali i nisu htjeli ni da razmisle o tome.

Njegovi roditelji i dan danas žive u Orlovatu i to je jedno malo itekako skromno mjesto na koje bi oni uvijek rado išli i provodili vrijeme tamo.

Naime oni imaju malu stariju kuću koja ne izgleda baš dobro jer niko nije godinama u nju ništa ulagao niti renovirao i priznali su da oni nikada nisu htjeli da prihvate niti jedan oblik pomoći od njih.

Duško Tošić je do sada uradio puno toga u svom životu ali roditelji mu i dalje žive u bijedi i jadu i to su svi mogli da vide i da s euvjere u to.

Niakada nije pričao o tome ni on ni Jelena Karleuša koja se ne brine o tome ni gdje i kako žive ostali.

Komšije tvrde da ih je rijetko kada ko mogao vidjeti da dolaze u posjetu i da oni i kada dođu vrlo malo vremena se zadrže tamo jer oni uvijek žure i nemaju vremena za takve stvari i to su se svi mogli da uvjere bezbroj puta u to.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *