Showbiz

Jelenine riječi u vezi SEVERININE SITUACIJE su ostavile bez riječi sve…

Naime Severina je jučer na suđenju izgubila presudu i ostala bez svog sina te ni sama nikome nije mogla da opiše koliku tugu i bol je osjetila nakon što je ovo saznala te nikome to nije mogla da opiše.

Naime Severina je maksimalno bila posvećena svom i pomagala mu je oko svega maksimalno i trudila se da to uradi na najbolji način ali nije očekivala da bi je ovo moglo zadesiti i da bi mogla ostati bez njega.

Naime njen bivši suprug je do sada bio spreman nas ve da bi on uradio ono što želi i da bi dobio ono što on zapravo hoće i ima želju da dobije.

Naime Jelena je odličila odmah prokomentarisati cjelokupnu situaciju nakon što je ovo saznala.

Ni sama nije mogla da vjeruje da je nešto ovako i na ovakav način bilo moguće da joj se desi i itekako je bila iznenađena nakon što je saznala za ovo.

Naime ona je priznala da ovakve stvari mogu itekako da utiču i na nju i na sve ostale te da ne može da vjeruje da su ljudi spremni da urade nešto ovako i na ovakav način.

Naime Jelena je priznala da se itekako iznenadila kada je saznala za ovo jer poznato je da djeca treba da budu uz svoje roditelje i da maskimalno vrijeme provode sa njima ako je već to moguće.

Neke stvari koje su im se dešavale u međuvremenu su itekako uticale na sve i niko od njih se nije nadao da je nešto ovako i na ovakav način bilo moguće.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *