Showbiz

Jelisaveta Orašanin BILA U HOTELU SA DRUGIM MUŠKARCEM.. Uhvaćeni su na djelu..

Naime Jelisaveta Orašanin je nedanvo bila u Moskvi kako bi odradila određene poslove koje je imala. Naime ona je snimala video na kojem se moglo vidjeti kako se ona sredila i kako je na sebi imala usku haljinu sa izuzetno velikim dekolteom.

Naime ona je izazvala brojne komentare sa ovim potezom i niko se nije nadao da je nešto ovako i na ovakav nači moguće da se desi i da stvari funkcionišu na ovakav način.

Naime ona je u sobi bila sa Miodragom Radonjićem i još se i on vidi na video snimku dok je na sebi on imao samo bade mantil.

Ovo je baš mnoge izenandilo i pitali su se šta li se desilo te d ali je njen suprug Miloš Teodosić ovo vidio i na koji način je reagovao na sve ovo i da je moguće da se deis nešto ovako ovako i na ovakav način.

Njihova ljubav je oduvijek oduševljavala mnoge te su se mnogui pitali da li je moguće da se desi nešto ovako i na ovakav način te d ali postoji ovakva ljubav i na koji način sve ovo funkcioniše.

Jelisaveta se do sada maksimalno trudila da uradi i napravi sve što želi u svom životu i na koji način funkcionišu određene stvati i zbog čega se sve to dešavalo i na koji način su se stvari dešavale u njenom životu.

Niko se nije nadao ovome da bi moglo da se desi i to na ovakav način, ona se niej oglašavala nakon svgea što se desilo da bi moglo da se desi na ovakav način i da je moguće da se desi nešto ovako i na ovakav način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *