Showbiz

JEZIVA ISPOVIJEST!! Na adresu Marjanovića stiglo pismo.. Evo ko je ubio JELENU…

Naiem nedavno se u porodici Marjanović pojavilo pismo koje ima veze sa Jeleninim ubistvom i to su mnogi mogli da vide i da se uvjere u nešto ovako i na ovakav način.

Naiem nakon svega toga saznalo se kako u pismu piše da je Jelenu ubila nejna svekrva i kako ona ima veze sa ubistvom i sa svim ovim stvarima.

Naime nakon toga Zoranovoj majci je pozlilo i žena je imala udar zbog kojeg će imati određene posljedice u svom životu kao što su poteškoća sa govorom i poteškoće pri hodanju.

Naime radi se o pismu koje je stiglo niko ne zna odakle je to pismo došlo i na koji način te šta sve i kako se desilo i na koji način je moglo nešto ovako da im se iznenada desi.

Naime Jelena je taj dan kada su je ubili bila jako napeta i odlučila je da će da ide na trčanje kako bi se odmorila malo i kako bi smršala jer su joj mnogi govorili u posljednje vrijeme kako se udebljala i kako što prije treba da smrša i da skine svoje kilograme sa kojima ima velike muke i probleme.

Naime od tog dana se traga za njenim ubicom i mnogi se pitaju ko je nju ubio i na koji način te kako se moglo desiti nešto ovako.

Naime ona je samo u iosljednje vrijeme se žalila kako ima žuljeve na svojim nogama jer je često išđla da trči kako bi uspjela da smrša i da skine svoje kilograme i da riješi sve te stvari na pravi način i onako kako je oduvijek htjela da ima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *