Showbiz

Jezive scene u PAROVIMA!! Milojko otkrio sve o UBISTVU…

Nedavno je u Parovima došlo do malo veće rasprave i to između Aleksandra Požgaja i Milojka Božića koji je odlučio da će da se suprostavi njemu nakon svega što je on uradio ovo što je imao sa Milijanom.

Bojana Ristivojević je voditeljica ovog rijalitija koja je odlučila da će prekinuti ovu svađu i da će da prekine sve ovo kako ne bi došlo do velikog konflikta.

Došlo je do konflikta kada je Milojko Požgaju spomenuo šifru 303 a nije mu objasnio o čemu se radi i to ga je posebno naljutilo kada je čuo jer jednostavno nije mu bilo jasno o čemu se radi.

Naime on je njega pitao da li on njemu na ovaj način prijeti i šta želi sa ovim da mu kaže ali on mu se na sve ovo samo smijao i nije ništa htjeo a ni mogo da kaže.

Oni su počeli da se prepiru pred svima i Požgaj je upitao Milojka da li on njemu prijeti sa ovim i da li želi da ga izazove na ovaj način.

Požgaj mu je rekao kako on ne udara i kako ne želi da se prepire sa njim i kada izađe pokazat će on njemu ko je on.

Naime Milojko mu je rekao šifru od sobe broj 303 i da se radi o Hayatovoj zgradi a Požgaj nije imao pojma o tome da je tu bilo ubistvo 28.10.1992. i to u Novom Beogradu.

Požgaj je odlučio dati sve od sebe da zavede Milijanu nan sve moguće načine jer ona mu se svidi da vidi kako izgleda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *