Vijesti

Još uvijek niko nije pronašao DJEČAKA KOJI JE PAO U VODENU BUJICU u ŽEPČU!! Majka ovog djeteta je izvan sebe..

Naime prije par dana u Begovom Hanu, mjestu koje se nalazi u blizini Žepča je vodena bujica odijela dječaka od samo 6 godina i još uvijek se traga za njim. Naime od tada je velika potraga za ovim djetetom ali još ga niko nije uspio pronaći.

Vodostaj rijeke Bosne je iz dana u dan sve veći veći i zaista je previsok nivo da bi se uspio pronaći ovaj dječak. Naime služba za Civilnu zaštitu je spremna da uradi sve kako bi pronašli ovo dijete.

Naime dječak je pao sa bicikla u vodenu bujicu dok je bio sa majkom i ona je pokušala da skočije za njim da bi ga spasila ali niej uspjela jer je vodena bujica bila zaista prebrza.

Naime Toni Matijević je voditelj GSS-a Žepče koji je izjavio da slićbe neće prekidati pretragu sve dok ne pronađu ovo dijete.

Naime u akciju za potragom ovog dječaka su se uključili i mještani koji su spremni da daju sve od sebe kako bi se ovaj dječak pronašao.

Svi su posebno potrešeni zbog ove priče i ove situacije koja se desila a pogotovo roditelji koji su još u šoku.

Majka ovog djeteta je odmah smještena na psihijatriju nakon što su saznali šta se desilo i da još niko nije pronašao nejno dijete.

Naime majak je izvan sebe jer ne može da vjeruje da nije mogla da pomogne svom sinu koji je pred njenim očima pao u ovu nabujalu vodu i odnio ga.

Svi daju sve od sebe da bi ga i pronašli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *