Showbiz

Jovana Balašević otkrila u kakvom stanju je njen OTAC..

Naime nedavno je odjeknula vijest kako Đorđe Balašević nije dobro te kako je imao moždani udar te kako će mu biti potrebno vrijeme da se oporavi od svega toga.

Naime Đorđe Balašević je nedavno imao ovako težak slučaj te je odmah prebačen u klinički centar kako bi mu pruižili određenu pomoć da bi on bio što prije dobro i da bi moga da nastavio da vodi život na način kakav je i do sada radio i imao.

Naime njegova kćerka je odmah išla do njega kako bi mu pomogla i pružila svu pomoć koja mu je potrebna da bi bio dobro jer itekako je svjesna činjenice koliko je njemu to potrebno.

Jovana je jučer na svom Instagramu podijelila fotografiju na kojoj je napisala kako je njen otac sada dobro i kako ide iz dana u dan sve bolje i bolje i kako vjeruje da će da bude dobro nakon svega što se desilo i kako do sada.

Naime Đoletov sin Aleksa je otkrio kako je posebno ljut na medije jer su do sada prisane raznorazne priče i riječi o svemu tome i na jedan itekako čudan način ali on tvrdi da je njegov otac priznao kako je on do sada dao sve od sebe da bi uspio da uradi ono što je potrebno d abi bio što prije dobro i da će se maksimalno potruditi da uradi sve kako želi i na koji način.

Pogledajte i sami se uvjerite u to šta i kako i na koji način se desilo te da je on itekako dobro nakon svgea što se desilo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *