Jovana i Željko su kupili vilu na DEDINJU koja vrijedi 2,5 miliona EURA a sa njima će sada živjeti... - Čitaonica

Jovana i Željko su kupili vilu na DEDINJU koja vrijedi 2,5 miliona EURA a sa njima će sada živjeti…

Jovana i Željko Joksimović su do sada živjeli u zaista  velikom luksuzu i sada kako ih je više  u porodici posatlo im je pomalo tijesno pa su odlučili da će se preseliti u veću vilu.

 

 

 

 

 

 

 

Naime oni su kupili vilu na Dedinju od Ivane Mišković i Gorana Karića.Za tu vilu oni su dali čak 2,5 miliona eura a  do kraja mjeseca oni će se moći useliti u svoju novu vilu jer će do t5ada renoviranje biti gotovo.

Kuća koju su kupili je zaista ogromna i uredili su je baš onako kako su htjeli da njihova vila izgleda. Kosta, Ana i Srna će imati svoje sobe  ali i Mina koja je Željkova kćerka iz prvog braka.

 

 

Niame oni su naravo uzeli  dadilju jer ne mogu sve obaveze završiti sami i  zbog posla kojim se bave potrebna im je itekako pomoć.

Jovana  se odupevila kada je vidjela koliko dvorište ima vila i kako će njihova djeca moći baš lijepo da uživaju i da se zabavljaju.

U ovoj vili su se snimale određene scene serije “Ubice mog oca”  a u toj seriji je bila dom porodice Despotović.

 

Naime Željko i Jovana su nedavno dobili još dvije kćerkice i to je za njih bila zaista prava sreća i radost koju nisu mogli nikome riječima.

Nakon toga su shvatili kako ne mogu nastaviti živjeti u onako maloj kući sa četvero djece te su odlučili da će se baciti u potragu nove kuće jer su shavtili kako u ovoj više ne mogu ostati jer žele da im obezbijede komfor.

 

Članci koji vas možda zanimaju

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *