Showbiz

Jovana je UZBUDILA muškarce nakon što se pojavila ovako obučena u studiju!! Niko ovo nije očekivao od nje..

Jovana Joksimović je nedavno odlučila da će da napravi malu izmjenu i promjenu u svom izgledu i da će da promijeni svoju frizuru i zaiusta je to i uradila.

Radi se o tome da je ona odlučila da će se ošišati na paž i da joj se već neko vrijeme sviđa ta frizura te je samo bilo pitanje kada će je uraditi i napraviti.

Naime ona je izgledala fenoemenalno a pored svgea toga Jovana je i promijenial i stajling te je diošla u odijelu i to je itekako velika razlika s obzirom da je ona često dolazila na snimanje u kratkim suknjicama te je itekako isticala svoej duge noge.

Naime ona je prioznala ada je odlučila anapraviti veliku promjenu i obradovati ali i iznenaditi svoje gledateleje jer je nedavno dobila veliki broj kritika na račun svog izgleda što je mnoge itznenadilo.

Jovana se i nije baš nadala da bi mogla dobiti tako loše komentare koje je dobila taj dan i mnoge je iznenadila sa svim tim tako da je odmha odlučila da će da djeluje i da napravi određene promjene.

Jovana Joksimović se maksimalno trudila da uradi i napravi sve na najbolji način i onako kako je i sama smatrala da je potrebno i da je najbolje da napravi i uradi do sada.

Sa nekim stvarima koje je do sada uradila i napravila je mnoge iznenadila pa tako i samu sebe.

Pogledajte i sami se uvjerite u sve to kako se zapravo desilo i na koji način je ona sve to uradila i odradila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *