Showbiz

Jovanu JOKSIMOVIĆ isprozivali zbog MINĆA I STAJLINGA KOJI IMA DOK VODI EMISIJU..

Jovana Joksimović je prošle sedmice u emisiji imala suviše kratku haljinicu i pokazala je i više nego što je potrebno u šta su svi mogli da se uvjere kada su gledali vijesti.

Naime ona je odlučila skratiti i svoju kosu jer je smatrala kako je već vrijeme za neke promjene da napravi na svom tijelu.

Naime ona je mnoge iznenadila jer je odmah sledeći dan odlučila obući sasvim elegantnu kombinaciju i na sebi je imala sako i hlače i bila je baš elegantna te je odlučila malo provocirati i napisala je kako je odlučila svima dokazati kako ona nema baš uvijek miniće i da nema potrebe da se samo to priča i na takav način.

Naime ona je jako lijepa i zgodna žena koja je uvijek davala poseban značaj i pažnju svom izgledu u šta su svi mogli da se uvjere bezbroj puta kako je njoj to itekako važno i kako vodi računa o svemu tom da to bude na pravi način.

Jovani nikada nije bio problem da uradi i napravi nešto ovako i na ovakav način i da svima prizna šta i kako ona misli i na koji način se nosi sa određenim stvarima i šta je to za nju sve.

Naime ona je radila sve samo kako bi uspjela biti sretna i zadovoljna sasvim što joj je potrebno u životu.

Nedavno je rodila dvoje djece i to su svi znali i saznali a nikada niko ne bi rekao nešto ovako s obzirom na to da ona izgleda fneomenalno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *