Showbiz

Kada čujete šta je Jelena napisala o VELJKOVOJ SVADBI itekako će vas iznenaditi šta je rekla nakon svega..

Jelena Karleuša je na svom Instagramu odlučila napisati par riječi o ovoj famoznoj svadbi o kojoj se danima pričalo šta i kako i na koji način se desilo. Naime ona je sa Cecom bila u jako lošim odnosima i svađale su se itekako oko svgea što je do sada urađeno i napravljeno i na koji način.

Naime Jelena je napisala kako je televizija Pink prije 25 godina je bila emitovana jedna svadba o kojoj se toliko pričalo a i dalje se sva ta strava i užas prenosi na sve i dalje se stvari odvjaju na taj način kao da nastavalja sve to da se odvija na isti način.

Naime proznala je da se pitala da li Srbija zaslužuje puno bolje i zašto mladi ljudi napuštaju zemlju ali kada je ovo vidjela uvjerila se u to da ne zaslužuju i da je samo nešto ovako bilo moguće da se odvija na ovaj način.

Naime ona je ovo rekla s obzriom na to da se svadba kada se Ceca udavala za Arkana emitovala na televijziji Pink i da se sada isto nakon 25 godina ponovo dešava.

Kada se ženi njen sin te da je ona zgrožena i razičarana zbog svega toga i jer nije očekivala nešto ovako i na ovakav način da je moguće.

Naime već je poznato kako su se Jelena i Ceca dugo vremenaq svađale oko svega i kako su do sada bile spremne na sve samo kako bi neke stvari eliminisale i kako bi ih izbacile iz svog života te kako su se maksimalno borile da pokažu šta i kako je moguće i na koji način u njihovom životu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *