Showbiz

Kada je Aleksandra Mladenović zapjevala ovu pjesmu svi su odlijepili.. Eurići su letili na sve strane!!

Naime na sinošnjoj zabavi kod Svetlane Cece Ražnatović Aleksandra Mladenović je itekao privukla posebnu pažnju kada je zapjevala pjesmu Vidovdan kojom je sve oduševila i kojom je sve digla na noge.

Naime pare su letile na sve strane, u jednom trenutku ona je kod sebe imala novčanicu od 500 eura i mnogi su se iznenadili kada su vidjeliu ovoo jer je ona u par sekundi sakupila veliku sumu novca u šta su se svi mogli da uvjere.

Naime dok se takmičila u Zvezdama Granda ona je najčešće pjevala pjesme od Svetlane Cece Ražnatović i priznala je da nikada nije mogla ni da zamisli da će doći dan da ona pjeva na svadbi njenog sina i da je itekako zadovoljna i sretna zbog ovoga.

Naime Aleksandra Mladenović se itekako potrudila da bi uradla sve onako kako želi i smatra da bi najbolje blo za njih i da neke stvari koje su im se u međuvremenu desile su jako bile poučne za nji.

Aleksandra Mladenović se maksimalno trudila da uradi sve na najbolji način i onako kako ona smatra da je najbolje za nju da uradi.

Aleksandra Mladenović je za ovo vrijeme itekako napredovala i desilo se puno toga u njenom životu i neke stvari koje su joj se desile su itekako su uticale na nju.

Ona je jako sretna i zadovoljna sa svim do sada što je uradila i na koji način je ostvarila u svom životu i itekako je bila zadovoljna sa svim što se do sada desilo i na koji način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *