Showbiz

Kada je čula da je njoj posvetio pjesmu DŽEJLA RAMOVIĆ SE ODUŠEVILA a evo od koga je i dobila!!

Džejla Ramović je uspjela da izgradi jako dobru karijeru na kojoj su joj mnogi zavidjeli i pitali se kako i na koji način je ona uspjela u svemu tome.

Naime Džejla Ramović je do sada uspjela da uradi dosta toga u svom životu i mnoge stvari koje su joj se u međuvremenu izdešavale su itekako uticale na sve to.

Naime ona je sve oduševljavala sa svojim vokalnim sposobnostima koje ona ima.

Nedavno su Fatmir Sulejmani i Adi Šoše odlučili da će da urade Cover njene pjesme Potraži me kojom su oduševili sve a i nju samu jer je priznala da se itekako oduševila kada je vidjela nešto ovako i na ovakav način.

Naime oni su je itekkao iznenadili jer se ona nije nadala ovome da bi moglo u međuvremenu i na ovkav način da joj se desi.

Naime ona je uradila do sada jako dobro svoje pjesme i to na jedan poseban način kojim je oduševila sve i sama je priznala da se nije nadala ovome da bi moglo jendog dana da joj se ostvari i da će da uspije da napravi i ostvari sve ono što želi i kako želi u svom životu.

Džejli nikada nije bio problem da uradi i napravi nešto ovako i na ovakav način jer njoj je muzika odvuijek bila sve što ona želi i voli da radi u svom životu i to je oduvijek bilo ono što ona želi i zna da radi na najbolji način.

Pogledajte i sami se uvjerite u nešto ovako i na ovakav način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *