Showbiz

Kada je Jelena čula da je DŽEJLA POBIJEDILA, odmah je počela da vrijeđa BOSANCE i kako im treba zabraniti da se takmiče.. Šta vi mislite o tome..

Džejla Ramović se sinoć takmičila u Zvezdama Granda i odnijela je glavnu nagradu a naravno svi su i očekivali da će se ovo desiti s obzirom na to da je svima poznato kako je ona tokom takmičennja bila itekako dobra i kako se odmah izdvojila od ostalih kandidata.

Marija Šerifović je do sada dala sve od sebe kako bi uspjela da odnese glavnu nagradu i kkao bi u svemu tme uspjela i posebno je sretna i zadovoljna zbog toga.

Džejla Ramović se do sada itekkao istakla od ostalih takmičara i ona je vć jendu pobjedu odnijela u takmičenjuj “Neki mali klinci” tako da je ona već upućena kkao i zašto se neke stvari dešafaju te na koji nači je najbolje da se to odradi.

Naravno njena mentorica Marija Šerifović je posebno sretna i zadovoljna jer je njena kadnidatkinja uspjela da odnese glavnu nagfradu i naravno odmah je bila tu i pored nje da joj čestita, kao i ostali članovi žirija.

Naravno tu je bila i Jelena Karleuša koja je priznalakl kako ona već neko vrijeme i razmišlja o tome da Bosancima zabrane da se takmiče u Zvezdama Granda jer do sada i su oni uglavnom odnosili pobjede a to im nije nikao u redu jer ljudi iz Srbije i Crbe gore ne mogu da dođu na red.

Džejla Ramović je zaista svoju nagradu zaslužila i odnijela je pobjedu i zasluženo i sama je tpoga svejsna jer je zaista dala sve od sebe da bi uspejla u tome i zaista i jeste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *