Showbiz

Kada je Jelena KARLEUŠA vidjela šta radi mali KOSMAJAC oduševila se i počela je da plače kada je vidjela ovo…

Stefan Petrović Kosmajac je nedavno napravio pravi spektakl u Zvezdama Granda kada ej izašao ovakav ina scenu i kad aje na ovaj način pjevao pjesme. On je bio u duelu sa Neirom i zaista je bio puno boji od nje.

On je pjevao pjemsu “Oj Radmila, joj Radmila” i zaista je jako dobro otpjevao ovu pjesmu ali je i oduševio sve sa svojom energijom i duhovitišću koju je pokazao na sceni.

Jelena Karleuša je odlučila da će sve ovo da prokomentariše sa Đorše Davidom koji je također bio oduševljen.

Mariaj Šerifović je također bila oduševljena sa njegovim izvođenjem i pokazala je koliko je oduševljensa sa njim i kako je on zaista jako dobro odradio svoj poso i kako ih je sve oduševio.

Oni su toliko bili oduševljeni sa su mu svi čestitali i poručili mu kako iuh je sve on posebno oduševio i iznenadio jer je naparavio pravi spektakl na sceni.

Ta njegova energija ih je naprosto sve oduševila i nisu mogli da ne pokažu koliko su oduševljeni sa njegovim izvođenjem pjesma i koliko ih je sve on oduševio dok je pjevao ovu pojemsu jer je to uradio sa posebnom energijom i duhovitišću.

Neira je sve otpjevala sa velikim brojem falšova i to ih je sve posebno razočaralo i jednostavno nisu mogli da odole Kosmajcu kada su ga vidjeli i čuli kako on izvodi svoje pjesme.

Neira je ispala iz igre i nije išla dalje u sledeći krug a on je direktno prošao u sledeći krug.

Viki Miljković je njegov mentro i onda je odlučila da će reći par riječi na sve ovo što se desilo i ona je otkrila kako je on u zadnje vrijeme imao čak 3 udesa u toku ove godine i da je i sam razmišljao da napusti takmičenjene ali nekako su ga svi uvjerili da to ne radi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *