Kada je ušla u stan od Radmile Manojlović imala je šta i vidjeti.. Pogledajte šta je MIJA našla u njenom stanu... - Čitaonica

Kada je ušla u stan od Radmile Manojlović imala je šta i vidjeti.. Pogledajte šta je MIJA našla u njenom stanu…

Mija Borisavljević je jednom prilikom odlučilad a će otići u posjetu svojoj kolegici Radmili Manojlović kada je čula da ona nikako nije dobro psihički nakon svega što joj se desilo sa Harisom Berkovićem.

 

 

 

 

 

 

 

Ona nije očekivala da će tada u njenom stanu vidjeti ovo i da će se uvjeriti kako ona živi kao i svi ostali ljudi.Ali ono što je bilo itekako iznenađujuće i neočekivano jeste činjenica da   ona nije dala da se upale svejtla i živi u potpunom mraku što je Miju itekako izenandilo.

Kada je pitala zašto ne pali svjetla ona joj se samo rekla kako želi da živi u mraku kao što je i do sada živjela i kako ne može da podnese svjetlo i vanjski svjet jer joj je potreban mrak kako bi ona napokon bolje vidjela vanjski svijet i kako bi progledala.

 

 

Mija se tada prestravila jer je vidjela kako Radmila nije niti malo dobro psihički i imala je veliku želju naravno da joj pomogne ali Radmila nije dopuštala da joj se niko približi nakon svega što joj se desilo sa Harisom Berkovićem i htjela je nekako da bude sama i da joj niko ne smeta.

Ono što je Haris njoj uradio je itekako besramno i on se sam nakon toga povukao iz javnosti, mnogi ga od tada nisu vidjeli niti znaju šta je sa njim a ni kako bi mogli da  mu pomognu jer izgleda da nije ni on dobro zbog svega šta je uradio Raedmili Manojlović .

Radmila je sada malo bolej i ponovno je počela da nastupa.

 

 

Članci koji vas možda zanimaju

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *