Showbiz

Kada je vidjela DVJEVOJKU svog SINA, DRAGANA se naljutila.. Nikada mu neće dopustiti i prihvatiti da bude sa njom!!

Dragana Mirković je do sada uspjela da uraid i napravi puno toga u svom životu i u to su svi do sada mogli da se uvjere na pravi način da je to zaista tako.

Dragana Mirković je uvijek svoj privatni život i svoju porodicu čuvala i držala samo za sebe jer je smatrala da je tako ipak i najbolje.

Naime ona nikada nije radila neke velike probleme i skandale preko kojih bi izgradila svoju karijeru i preko kojih bi postala poznata jer je smatrala da to nije pravi način i da to niej ono što ona želi i smatra da treba da uradi i napravi.

Naime ona ima dvoje djece i nje sin je nedavno napunio 18 godina i postao punoljetan i sada je i sama svjesna da će joj vrijeme brzo prolaziti i da će on trebati da se uskoro oženi i da pronađe svoju ljubav i svoju sreću.

Nije očekivala da bi joj sin mogao biti u vezi sa ovom djevojkom sa kojom je sada i sama je priznala da se itekako iznenadila kada je ovo čula s obzirom da se radi o djevojci njenih kućnih prijatelja i niej ni poomislila da je nešto tajko moguće i da bi oni mogli bitui zajedno jendog dana.

Naime ona je prvo pomislila da ne želi da njuhovo prijateljstvo pukne zbog njihove djece i ne bi ni dopustila nešto ovako.

Onda je malo razmislila i shvatila kako oan ne može na to uticati id a ne želi sinu da kvari sreću i da mu ona bude prepreka u njegovoj ljubavi i sreći.

Neke stvari je kroz život naučila da bi najbolje bilo da eliminiše na pravi način i da nema uopšte dileme oko takvih stvari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *