Showbiz

Kada su ovo vidjeli na GORBU DIVNE KARLEUŠE nisu mogli da vjeruju!! Mnoge je ovo rasplakalo…

Naime nakon sahrane Zorana Rankića Popar mnogi su mogli da se uvjere u to kako izgleda i grob Divne Karleuše. Naime on je sahranjen na istom groblju kao i ona a Jelena svakodnevno posjećuje grob svoje majke u šta su se svi mogli da uvjere.

Naime mnogi su se iznenadili kada su vidjeli na Divninom grobu svježi buket roze ljiljana jer to je mora neko da je došao itekako rano samo da bi joj ostavio ovo cvijeće.

Ni sama naprosto nije mogla da vjeruje da je nešto ovako i na ovakav način moguće ali itekako se obradovala kada je ovo vidjela.

Naime njena kćerka Jelena Karleuša redovno posjećuje njen grob i maksimalno se trudi da joj pomogne oko svega i da uradi sve što je potrebno da bi usrećila svoju majku.

Naime Jelena Karleuša je priznala da je ovo nešto najgore i najteže u životu što joj se desilo jer je itekako vezana za svoju majku i majku joj niko nikada neće moći da zamijeni.

Divnin grob najčešće posjećuje njena porodica koja daje sve od sebe da bi joj pomogla na pravi način i da bi joj odali čast i pažnju koju je zaista zaslužila nakon svega što je ona i kako je ona uradila za njih.

Nikada nije mogla ni zamisliti da bi ovako rano i brzo mogla da ostane bez majke i da bi se to moglo desiti na ovakav način jer joj je sve ovo bilo itekako iznenada i neočekivano s obzirom da je znala koliko se majka trudila da sve to riješe i pobijede.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *