Showbiz

Kada su saznali da je nema više JOVANA I SRĐAN se RASPLAKALI usred EMISIJE!!!

Naime Jovana i Srđan su upoznali malog psića kojem su dali ime “Prva” s obzirom na to da se sve ovo dešavalo na televiziji Prva tako da je ona bila dio njihovog tima.

Ovaj psić nije imao nikoga i oni su se sažalili na nju te je smjesili u studio ali nedavno su saznali kako je neko uspio da joj nađe dom i nekoga ko će da se brine o njoj.

Jovana i Srđan su za to saznali usred emisije te su se rasplakali kao malad jeca kada su saznali za to jer su je baš zavoljeli i nekako se povezali sa njom.

Kada je mala Prva došla u studio ona je imala samo dva mjeseca i nije imala nikoga te su oni kupili i hranu i operemu koja je potrebna za nju samo kako bi joj pomogli i kako bi je usrećili.

Jovana je plakala kao malo dijete te je priznala u emisiji kako se samo toga bojala kako će se rastati od nje kada joj našu dom i utočište te osobu koja će da se brine o njoj.

Niko do sada nije mogao da ih vidi kako su ovkao povrijeđeni i potišteni spoznajom da se desilo nešto ovako i da ih je ona morala napustiti i otići dalje.

Ovaj trenutak kada je ona odlazila iz studija oni tvrde da nikada neće moći da zaborave jer je posebno teško to sve bilo za njih i jednostavno niko je nikada neće moći zamijeniti i biti kao što je ona njima bila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *