Showbiz

Kada vidite kako izgleda kćerka ĐOLETA ĐOGANIJA oduševit ćete se.. Ni ne liči na LUNU…

Đole Đogani je dobio do sada četvero djece i jako je sretan jer ih ima u svom životu i naravno posebno je ponosan zbog toga i nikome nije nikada mogao ni opisati sreću i radost koju osjeća zbog svega toga.

Naime on je prvo bio u braku sa Slađanom Delibašić i sa njom ima dvije kćerke a to su Marinela i Silvija a nakon toga on je shvatio kako mu brak sa Slađom i nije baš to to ali ubrzo nakon toga on je upoznao Vesnu Đogani.

Vesna Đogani je njemu rodila isto dvoje djece i to Lauru, njihovu kćerku i sina Adriana.

Naime Vesna Đogani je neko vrijeme radila na sceni i davala je sve od sebe da bi uspjela da izgradi karijeru kakvu želi i na koji način želi da je ostvari.

Naime ona je nakon poroda odlučila da će se malo povući jer je izgleda shvatla kako baš i neće moći sve stići da obavi što je potrebno i na koji način.

Naime njena kćerka Silvija je završila školu kako bi mogla raditi kao vaspitačica djece i jako je sretna zbog toga jer radi posao koji je usrećuje i koji joj je potreban za sreću jer ona baš voli djecu.

Onda i druga kćerka je jako talentovana i ona je prvo imala veliku želju da bude pjevačica i počela je da radi na taj način ali je shvatla kao to ipak nije za nju i kako ona sve to neće moći da uradi i odradi i onda je sve to ostavila i upisala se na fakultet koji je vrlo brzo i završila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *