Showbiz

Kada vidite kako izgleda prvi muž Sanje Kužet nećete moći da vjerujete s kim je ona bila…

Naime Sanja Kužet je do sada bila spremna na sve da uradi što je potzrebno za njenu sreću i bolju budućnost i da uradi ono što je i o čemu je uvijek maštala da uradi.

Naime ona već godinama radi kao voditeljica jednog do najgledanijih šou programa Zvezdi Granda te je ona bila devet godina u braku sa članom obezbjeđenja Željka Mitrovića i da je potrebno da bude sretna.

Naime ona je iamla kumu na svom vjenčanju i to je bila Lepa Brena te je ona priznala kako je posebno sretna i zadovoljna sa svim bila.

Naime ona je prizanla da kada je prvi put vidjela svog supruga da se ljubav odmah desila te da je to bila ljubav na prvi pogled i kako je oduvijek sretna i zadovoljna sa svim bila.

Naime oni su imali svadbu u Interkonitinentalu i itekako su sretni i zadovoljjni sa svim do sada što se tada desilo.

Naime oni su dali veliku sumu novca za svoje vjenčanje ali an sve su bili spremni da bi napravili ono što žele.

Naime ona je sa Zoranom bila godinu dana u braku i onda su odlučili da bi najbolje bili da se raziđu zbog svega jer je to itekako važno za sve njih da bi bili sretni i zadovoljni i da bi imali ono što požele u svom životu.

Sanja Kužet je do sada radila puno toga i sa sovjim bivšim suprugom je i dalje ostala u kontaktu da bi mogla da svom sinu i dalje dopusti kontakt sa njegovim ocem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *