Showbiz

Kada vidite koliko ZADRUGARI zarađuju, koliki je njihov HONORAR shvatit će te zašto se ovako ponašaju!!

Nedavno je jedna od bivših Zadrugarki odlučila otkriti šta je sev saznala dok je bila u rijalitiju i otkriti stvai koje niko do sada nije otkrivao jer su smatrali kako je najbolje da ovakve detalje čuvaju za sebe.

Naime Luna Đogani je za ova tri mjeseca što će da provede u rijalitiju dobila čak 120.000 eura i ona je do sada diobila najveću sumu ali bez obzira na to dosat je već potrošila na brojne kazne koje je dobila dok je bila u rijalitiju s iobzirom na svoje ponašanje.

Osim toga Miljana koju su nedavno diskvalifikovali zbog njenog ponašanja jer je odlučial da će da pretuče Matoru koja je cijelo vrijeme itekako provocirala kako bi se ona naljutila i pretukla je.

Naime ona je svake sedmcie imala honorar od 1500 eura ali sada nakon što je uradila nešto ovako njene pare su sve potrošee jer je ona diskvalifikovana.

Ona izgleda nije ni bila svjesna šta i kao radi pa je mogla da uradi Matoru i da bude diskvalifikovana i da izgubi sve pare koje je zaradila.

Matora je ovo namjerno uradila s ciljem kako bi je diskvalifikovali i kako bi ona izgubila sve do sada što je i zaradila.

Miki Đuričić je kandidat koji je već podugao sve pare unaprijed i prije nego li je ušao u rijaliti s obzirom da je on poznat po svoijim dugovima koje ima već duže vrijeme i sa kojima se bori već dugi vremena.

10.000 eura je već uzeo a ostatak će moći da dobije naravno nakon što se završi ovogodišnja sezona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *