Showbiz

Kaja OSTOJIĆ progovorila o svim PROBLEMIMA koje je imala sa svojim SUPRUGOM, DŽuniorom Džekom!!! Niko ne bi ni pomislio da bi ona mogla da doživi nešto ovako…

Kaja Ostojić je neko vrijeme odlučila da će da se skloniti malo sa scene i odmoriti od svega kako bi uspjela da se izbori sa svim što joj se do sad desilo u životu jer tvrdi da neke stvari nikada nikome neće moći da zaboravi.

Kaja je priznala kako je na svom tijelu radila određene korekcije jer je imala veliku želju za tim da nešto na sebi promijeni. Naime odlučila je reći sve i o prostituciji i stvarima sa kojima je do sad već nekoliko puta bila povezana.

Bila je u Belgiji za ovo vrijeme kada je niko nije mogao da vidi na sceni a tvrdi da su je enke stvari u životu poljuljale tako da nije mogla da se nosi sa svim tim.

Tvrdi da je već nekoliko puta razmišljala o tome da odustane od estrade i da se bavi sa nečim novim i drugačijim ali uvijek bi se pojavila neka nova pjesma koja bi joj osvojila srce i predomislila bi se.

Naime zajedno sa svojim suprugom Džuniorom Džekom radi u studio i do sada su uradili dosta dobre stvari i veliki broj njenih pjesmaa je radio njen suprug i ona je zadovoljna sa svim što je on do sada uradio i nije nikada posumnjala u njegov rad.

Naime suprug joj je do sada bio jedna velika podrška u svemu i bez njega tvrdi da ne bi baš mogla da uspije u svemu i zahvalna mu je na tome posebno.

Nikada se nije nadala da bi neko ovako mogao da joj pomogne u životu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *