Uncategorized

KAJA PRIZNALA KAKO JOJ JE OVA ODLUKA UNIŠTILA ŽIVOT.. Pogledajte šta je ona uradila!!

Katarina Kaja Ostojić je priznala kako je nedavno odlučila uraditi jedan malo zahtjevniji operativni zahvat kako bi imala ono što želi. Naime nakon toga je shvatila kako to nije ono što je ona htjela.

Radi se o tome da je ona 2016.godine odlučila da će da uradi korekciju na svojim zubima jer joj se stari nisu sviđali i odlučila je da će da napravi korekciju. Naime ona je priznala da već 4 godine ima somijeh koji joj se nikako ne sviđa i sa kojim nije zadovoljna.

Naime ona je u Belgiji uradila ove fasete koje sada ima i sada je gotovo i ne može se to porpaviti i pinovo srediti. Naravno može se ono skinuti ali je taj proces jako bolan a samo bi joj još to sada nakon svega trebalo.

Naime ona je priznala da je toj stomatoloskoj ordinaciji vjerovala u potpunosti i nije se nadala da je nešto ovako i na ovakav način bilo moguće da joj se desi i da dobije tako loše zube i slično.

Nikada nije razmišljala o svemu tome na taj način ali nije ni imala problem s tim da otvoreno priča o određenim stvarima i da ih riješi na određeni način.

Naravno ona je do sada uspjela da uradi i napravi puno toga u svom životu i jako je sretna i zadovoljna sa svim tim kako i na koji način je uspjela u svemu tome.

Sada je spremna da uradi i napravi sve samo kako bi te određene stvari riješila i eliminisala iz svog života.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *