Showbiz

Kaja uspjela ZAVESTI POZNATOG MILIONERA IZ HRVATSKE!!Udaje se 4. put..

Kaja Ostojić je nedanvo uplovila u vezu sa Mateom Pavlovićem koji je poznati fudbaler sa kojim ona djeluje jako sretno i zadovoljno kao nikada do sada.

Naime ona je već do sada imala tri braka i mnogi se pitaju da li će se ona ponovo udati i pristati da uradi i napravi nešto ovako i na ovakav način.

Naime oan je priznala da joj to ne bio bio problem ali ona se još nije sudski razvela do svog supruga Džuniora Džeka i kada sve to riješi onda će razmišljati o svemu tome.

Naime Kaja i njen momak Mateo Pavlović su svoju vezu započeli prošlog ljeta i ljubav se desila na prvi pogled.

Naime radi se o tome da je Mateo izgleda već Kaji kupio i vjerenički prsten i da samo treba još da joj ga da i da ne želi da sve to uradi dok ona ne bude slobodna u potpunosti i dok ne bude vrijeme za to da joj ga da.

Name oni bi u augustu ove godine trebali da proslave svoju prvu godišnjicu takio da će on sigurno tada da je i zaprosi i da bi ona to naravno očekivala da bi moglo tada da se desi.

Ona je sada jako sretna i zadoovljna sa svojom vezom i to i i joj je naravno najvažnije od svega.

Naime njegovi prijatelji tvrde da ga nikada nisu vidjeli ovako sretnog i da ga nikada ni jedna žena nije privukla na ovakav naćin i da nikada nije bio ovako nešto ovako.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *