Zanimljivosti

Kao malu svi su je ismijavali jer je nosila ŠTREBERSKE NAOČARE a danas je ona jedna od NAJBOGATIJIH SRPKINJA…

Ljudi kada vide njene fotografije iz mladosti naprosto ne mogu da vjeruju šta i kao vide i ne mogu da je prepoznaju i da saznaju o kome se radi i ko je ona zapravo.

Naime radi se o Jeleni bin Drai koja ej danas neprepoznatljiva i izgleda jako dobro i zaista fenomenalno izgleda.

Kada viditze kako ona izgleda danas a kako je izgledala kao mala naprosto nećete moći da vjerujete da se radi o istoj osobi.

Kao mala je bila pravi štreber i svo su je ismijavali ali danas niko ne može da je poveže sa ovom osobom i ne može da vjeruje da s

Danas je ona udata za šeika Saida bin Daria kojem je do sada već rodila troje djece koji jako liče na njega ali i na nju.

Ona je sa njim u braku od 2003.godine i zaista su sretni i zadovoljni zajedno i nikada nije ni pomilsila da bi mogla da se jednog dana uda za ovog šeika i postane jedna od najbogatijih žena na ovom svijetu.

Ona se trudi i daje sve od sebe kako bi postala ovako uspiješna i zadovoljna sa svim što ima i želi da ima u svom životu. Njen suprug joj je velika podrška u svemu i bez njega ne bi uspjela da uradi baš ništa tako da joj on posebno znači.

Sretna je jer je uspjela da pronađe osobu koja će je voliti i prižati ljubavi onoliko koliko je njoj to potrebno i dovoljno da bi bila sretna i zadovoljna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *