Showbiz

KATARINA GRUJIĆ je PREVARILA svog momka i to sa ovim muškarcem jer joj je ponudio ovo…

Katarina Grujić je već dućže vrijeme na sceni i do sada je uspjela da postigne dosta toga i sama je posebno sretna i zadovoljna sa svim što je do sada uradila.

Katarina Grujić je do sada objavila nekoliko hitova koji su joj posrtali posebno poznati i sama je zadoovljna sa tim kako je sve i na koji način prošlo do sada.

Naime ona je priznala kako je do sada imala nekoliko pehova što se tiče ljubavi i nekoliko promašaja ali sve se možće riješiti i nada se da će napokon upoznati nekoga sa kim bi mogla da bude sretna i zadoovljna na pravi način.

Tvrdi da je nekoliko puta do sada ona čula kako je veliki broj momaka bio sa njom samo iz koristi i zato jer im je bila potrebna i ništa više.

Naime saznala je kako je jedan od njenih bivših momaka ulazio u brojne klubove u kojima je ona radila kako bi zahvaljujući njoj i njenom imenu uspioo da osvoji srce neke djevojke koja kada bi čula sa kim je on bio jendostavno ne bi mogla da mu ne odoli.

Dok se ona takmičila u Zvezdama Granda tada se pričalo kako je ona u vezi sa Vladicom Jovanovićem ali ona nikada nije priznala nešto tako.

Ona je Vladicu ostavila zbog Borisa Stamenkovića koji je poznati zubar a njoj se posebno svidio i nije mogla da mu odoli.

Ona je njega ostavila jer je saznala kako se on dopisuje sa drugim djevojkama i naravno nije mogla takve stvari da toleriše i da ih prihvati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *