Showbiz

Katarina GRUJIĆ nasmijala sve sa svojom izjavom povodom VASKRSA, pogledajte šta je uradila…

Katarina Grujić je nedavno priznala kako i šta se dešavalo tokom praznika i na koji način ga je ona proslavila i sa kim. Ona je priznala kako i na koji način su oni tucali jaja tokom praznika jer ipak to je glavna tradicija i način koji treba da se održi.

Katarina Grujić je priznala kako je dosta vremena provodila sa dječacima kada je bila mala i kako je samo sa njima znala da se igra.

U Trsteniku kada bi bila ona je za vrijeme Vaskrsala jedva čekala da dođe na red hlupanje jaja i da se vidi ko će da pobijedi i da kaže da je najjači.

Naime otrkila je i kako bi se često naljutila ako ona ne bi pobijedila i bacila bi jaje na pod od ljutnje.

Naime sve su to slatke dječije muke koje su joj bile zanimljive i koje joj i danas dan fale i zbog takvih stvari tvrdi da bi se najradije vratila u djetinjstvo.

Katarina je i ove godine odlučila da će uraditi istu stvar te je sa svojim drugarima otišla u svije rodno selo i opet uradila isto.

Tvdri da joj je to jedan od najdražih praznika kojem se uvijek raduje i jedva čeka da dođe to vrijeme i da svi slave zajedno.

Na Katarini se može vidjeti koliko je sretna i zaljubljena iz dana u dan jer ona daje sve od sebe da bi to i pokazala i dokazala.

Samo još niko do sada nije mogao da vidi njenog momka i svi nagađaju ko bi to mogao da bude ali ona ne želi da to još otkrije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *