Showbiz

Katarina POZAJMILA BIVŠEM MOMKU 35.000 eura da bi on mogao da je VARA PRED SVIMA..Pogledajte šta se desilo!!!

Katarina Grujić je do sada uvijek sve oduševljavala sa svojom ljepotom i izgledom koji ona ima. Naime ono što joj nikako ne ide jeste ljubavni život i nikako da se skrasi priznala je i sama.

Priznala je i sama da se nekada zapita kako i na koji način funkcionišu određene stvari i šta više da uradi da bi napokon bila sretna i zadovoljna na ljubavnom planu.

Naime otkrila je šta joj se desilo sa prethodnim momkom kojeg je imala.

Tvrdi da je bio u krizi i da mu je trebao novac te je ona odlučila da će mu taj novac i pozajmiti.

Radi se o velikoj sumi novca koju je ona njemu pozajmila. Radi se o 35.000 eura koje je ona njemu dala i koje naravno nikada više nije ni vidjela i neće ni vidjeti što je sigurno.

Naime oni su bili jako sretni i vezani jedno za drugo da je on odlučio da će s ezbog nje i preseliti što je zaista i napravio i iz Bude je došao u Beograd.

Naime on je tada priznao da bi volio da kupi garsonjeru koja je bila u Voždovcu te je Katarina odlučila da mu pomogne i da mu taj novac koji mu je potreban da bi uspio da se snađe-

On joj je rekao da mu kasni uplata te se ona ponudila da mu pozajmi novac dok on ne dobije to svoje.

Naime pokazao joj je i ugovor za taj stan i naravno da mu je povjerovala i nije posumnjala ni na trenutak ali kasnije je saznala da se taj stan samo izdaje i da nije na prodaju.

Tada su se sve stvari pomalo razotkrile i ona je saznala da on pored nje ima još jednu djevojku te je odlučila ostaviti ga istog trena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *