Showbiz

Katarini GRUJIĆ pozlilo na snimanju te su je odmah prebacili u KLINIČKI CENTAR!! Njeni roditelji su zabrinuti za nju…

Katarina Grujić je do sada radila jako vrijedno i davala je sve od sebe kako bi stigla da obavi sve što je potrebno da bi bila ovako sretna i uspiješna. Naime nedavno je bila na jendom snimanju na kojem joj je pozlilo i samo se srušila na pod.

Ona je na snimanju samo pala na sred studija i nije mogla sebi doći jer joj je tako pozlilo s obzirom na to da je već neko vrijeme na nekoj strogoj dijeti kako bi skinula višak svojih kilograma koje ona negdje vidi i smatra da ih ima, mada ih niko drugi ne vidi.

Katarina je se iscrpila jer je radila nekoliko dana jedan za drugim i nije imala vremena za sebe da se malo odmori od svega.

Kada joj je bilo malo bolje ona je priznala kako nije ni bila svjesna da se može ovako nešto desiti i da je situacija ovako ozbiljna i da može da joj ovako pozlije.

Odmah joj je doktor savjetovao da joj izvade krajnike jer je smatrao da je to nekako najbolje za nju s obzirom na cjelokupnu situaciju.

Ona je imala brojne probleme zbog njih i nije se mogla izboriti sa svim tim tako da joj je doktor savjetovao da uradi nešto ovako i da zaustavi sve te probleme koje je imala.

Katarina će zbog sveg atoga morati napraviti određenu pauzu na poslu i neće nastupati dok joj ne bude bolje i dok se ne oporavi u potpunosti a i odmora joj je potreno nakon svega.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *