Showbiz

Kaznili su ih sa čak 100.000 eura a svi su mislili da će ih to uništiti ali zapravo desilo se ovo…

Dalila i Dejan Dragojević su nedavno odlučili da će pobjeći iz Zadruge te kako je to njabolji način da se izvuku iz cjelokupne situacije nakon svega što se desilo do sada.

Naime na snimku koji se pojavio moglo se vidjeti sve šta i kako se desilo i na koji način su se stvari odvijale do sada.

Naime oni više nisu mogli da podnesu da budu zatvoreno i da provode vrijeme tamo tako da su odlučili da bi njabolje bilo da izađu iz rijalitija.

Naime prilikom izlaska došlo je i do fizičkog obračuna i u to su se svi mogli da uvjere kako i na koji način su se stvari odvijale i šta se zapravo desilo.

Naime oni su imali veliki okršaj sa pripadnicima obezbjeđenja i dobili su batine koje naravno niko ne zaslužuje.

Naime oni su nakon toga naravno diskvalifikovani i morat će platiti po 50 hiljada eura kazne za sve šti sz do sada napravili i sve greške koje su tamo napravili a samim tim i što su pobjegli na ovakav način.

Naravno niko s enije nadao da bi moglo da dođe do fizičkog obračuna i sve to na ovakav način i nisu mogli ni da zamisle da se stvari odvijaju ovako.

Jednostavno sav taj pritisak i sve to što im se dešavalo nisu mogli da podnesu i odlučili su da urade nešto ovako i na ovakav način,.

Naravno svjesni su i kazni i svega što moraju da podnesu lao posjledjicu svog ponašanja ali nije im žao.

Mnogi su pomislili da će s eoni pokajati zbog ovoga đšto su i kako uradili ali oni tvrde da ne žale niti za šta što su napravili nešto ovako i na ovakav način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *