Showbiz

Kćerka HARIJA VAREŠANOVIĆA se pojavila u njegovom spotu!! Prava je ljepotica…

Nađa Varešanović Omanović je Harijeva kćerka koja je do sada uvijek imala želju da se skriva od javnosti i da se ne pojavljuje na ovakim mjestima i sličnim događajima.

Njegova kćerka studira medicinu i jedan je od najboljih studenata te daje sve od sebe kako bi bila uspiješna i zadovoljna sa onim što ima i želi da ima u svom životu.

Ona je zajedno sa suprugom Amirom Omanović i djecom koju su dobili u braku. Naime niko je do sada nije vidio i nije ni imao predstavu kako bi mogla da izgleda njegova kćerka.

Hari Mata Hari je svoju kćerku predstavio u spotu za njegovu pjesmu “Prsten i zlatni lanac” gdje je ona imala samo par godina.

Hari Mata Hari je zaista dao sve od sebe kako bi mogao da izgradi jendu jako lijepu i dobru porodicu sa kojom bi bio zadovoljan i sa kojom bi mogao da se ponosno predstavlja gdje god da se pojavi.

On je dugo godina na sceni i daje sve od sebe kako bi bio ovak uspiješan i zadovoljan sa svojim životom i sa svim što je steko u svom životu do sada.

Nije se nadao da bi jendog dana neko mogao da sazna kako njegova kćerka danas izgleda jer ona nije htjela da niko sazna da je bila u njegovom spotu i da je ona kćerka ovako poznate ličnosti kao što je on.

Neke stvari ne možemo predvidjeti pa tako ni on nije mogao ovo ni zamisliti da je moguće da će se desiti jednog dana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *