Showbiz

Kćerka MIRE ŠKORIĆ krenula stopama svog oca!! I ona želi biti HIRURG…

Mira Škorić je nedavno priznala kako je poesbnu radost i sreću osjetila kada je vidjela da je njena kćerka id dana u dan sve uspješnija i sretnija kao i zadovoljnija u svom životu.

Ona nikada nije htjela da se pojavljuje u javnosti sa svojom majkom jer ne voli da bude u medijima i da ljudi toliko znaju za nju pa da misle kako ona želi preko majke da ima neke privilegije i slično.

Njen otac je poznati hirurg Vaso Jeremić koji je svoj život posvetio svojoj karijeri kako bi bio ovako uspiješan i zadovoljan sa svim što ima i želi da ima u svom životu.

Njena kćerka Milica je student Medicinskog fakulteta a već je uspjela da dođe do pete godine i kao mlađa je bila jako uspiješna i bila je čak i učenik generacije te je posebno sretna njena majka zbog toga.

Ona je odlučlila da će izbhegavati da se pojavljuje u medijima jer smatra kako je to bolje za nju zato što ona to nikako ne voli.

Kao malu nikada je ne bi mogla nagovoriti da se slikaju pa da njena majka podijeli te fotografije jer ona nikako nije volila to i nije htjela da se pojavljuje u medijima.

Svoj Instagram drži zaključan i ne želi da neko koga ne zna da gleda njene fotografije jer smatra da je tako ipak najbolje od svega.

Mira Škorić je priznala kako je to nekada znalo naljutiti od njena kćerke jer je ona imala nekada veliku želju da se pohvali sa njom i njenim uspijehom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *