Showbiz

Keba je ČUVAO VELIKU TAJNU SVOJE KĆERKE koju niko dugo godina nije vidio jer je ona…

Nataša Kojić je kćerka poznatog pjevača Dragana Kojića Kebe koji niej baš toliko pričao o svojoj porodici i mnogi nisu mi znali da on ima kćerku i da je ona naslijedila talenat od svog oca,

Naime Nataša Kojić je prije nekoliko godina snimila pjesmu po kojoj je postala poznata i to je bilo nejno prvo pojavljivanje u javnosti i saznaje da Dragan Kojić Keba ima kćerku koja je ovako prelijepa i na čijoj ljepoti se mnogo dive i pomisle kako ona uspijeva da izgleda ovako.

Ona je odjendom nestala i mnogi su se pitali gdje li je ona i Šta se sa njom desilo i zašto je nema na sceni.

Ona je odlučila da će se preseliti u Ameriku kako bi tamo mogla da izgradi karijeru kako je ona zamišljala da bi je jendog dana mogla da ima.

U Srbiji je snimila jednu svoju pjesmu i to je bilo njeno prvo pojavljivanje kojim je ona podigla veliku prašinu jer I mnogi nisu ni znali da ona postoji i slično.

Nakon što je snimila svoju pjesmu ona se pojavljuvala nekoliko puta u javnosti nakon čega se povukla i odselila u Ameriku i živi u Los Anđelesu i uživa tamo iz dana u dan.

Keba ne spominje u javnosti svoju kćerku jer ne želi da joj kvari mir i hoće da poštuje njenu želju da se toliko u javnosti ne priča o njoj jer ona to ne želi i smatra da je najbolje da tako i ostane kako ona želi da bude.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *