Showbiz

KEBA NASMIJAO sve sa svojim obrvama!!Pogledajte kako on izgleda nakon JAPANSKOG ISCRTAVANJA OBRVA!!

Dragan Kojić Keba je do sada uspio da pokaže i dokaže kako on itekako voli da se licka i dotjeruje i da je to ono što je njemu jako važno te ono što on baš voli.

Naime on je sada prešao svaku granicu nakon što je ovo uradio sa svog lica, ipak ovo je prviše ženskasto za jednog muškarca.

Naime Keba je nedavno išao na tretman japanskog iscrtavanja svojih obrva što se itekako moglo vidjeti a i primijetiti.

Naime on je pokazao kako je njemu moda itekkao važna i sa sovjim stajlinzima koje je do sada imao.

On je do sada pokazao bezbroj puta kao je njemu važno da on sebe prikaže i pokaže u najboljem svjetlu što je i do sada zaista i radio i mnogi su se u to bezbroj puta uvjerili.

Ono po čemu su ga mnogi zapamtili jeste ogledalce koje on uvijek nosi sa sobom i često se ogleda da bi provjerio da li mu je sve u redu sa stajlingom koji ima.

Naime Edita Aradinović je nedavno podijelial fotografiju na kojoj se vidi kako je ona sretna i vesela sa Kebom koji je pored nje i koji ima istetovirane obrve.

Naime Keba je do sada uvijek radio sve samo kako bi on bio u trendu i kako bi bio zadovoljan sa svim što je i kako do sada radio.

On je prije par mjeseci došao na snimanju u sandalama koje su svima privukle pažnju a radi se sandalama Đuzepe Zanoti koje je on imao na svojim nogama i to sa zlatnim detaljima tako da su te sandale izekako bile upečatljive svima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *