Showbiz Zanimljivosti

KENAN TAHIROVIĆ SE VRATIO U ZADRUGU! SAV U CRNINI ODMAH PRITRČAO RIALDI U ZAGRLJAJ! Svi se naježili kada su vidjeli kako je ljubi i grli

Jučer se Kenan Tahirović vratio u rijaliti Zadrugu nakon što je sahranio svog oca Mevludina koji je preminuo posljedicom korona virusa. Kenan je izjavio da je više volio da su mu javili da mu je otac bolestan pa bi mogao da se oprosti od njega, a ovako nije uspio ni da ga vidi posljednji put, a ni majku nema, i ona je isto preminula prije par godina ali posljedicom raka.

Naime, Kenan se sinoć nakon toga svega vratio u rijaliti. Produkcija kako bi se iskupila za to što ga nisu obavijestili na vrijeme da mu je otac bolestan, pustili su Kenana da bude još malo napolju sa svojim bratom.

Njih dvojica su ostali sami na svijetu. Kenan je uspio i da se odmori i da ode do frizera, sve je uspio da sredi i vratio se u rijaliti.

Odmah je dok je vidio Rialdu joj prišao i počeo da je ljubi. Mnogo ju je poželio i falila mu je. Ona ga je strastveno zagrlila.

Svi su gledali koliko su se poželjeli i pustili su da se prepuste strastima.

Nakon toga, Kenan je još par sati ljubio Rialdu i mazio je, to mu je bilo baš potrebno nakon svega. Rialdi je sve ispričao šta se desilo a ona ga je tješila.

Ovakav iskren i zaljubljeni par još nije postojao u rijalitiju. Kenan je baš mnogo zavolio Rialdu. To se vidi i po svemu. Evo pogledajte snimak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *