Showbiz

KIJA je drastično promijenila svoj IZGLED!! Tamna kosa, šešir, MASIKRALA se da je niko ne bi prepoznao…

Kristina Kija Kockar je nedavno na društvenim mrežama mnoge iznenadila nakon što je podijelila svoju novu fotogarfiju na kojoj se može vidjeti kako je njen izgled sada sasvim drugačiji i izgleda zaista neprepoznatljivo.

Naime ona je nedavno imala nastup u Makedoniji a za taj nastup je odlučila da će se posebno pripremiti i napraviti drastičnu promjenu u svom izgledu pa je odlučila da će se ofarbati i promijeniti svoj izgled.

Ona više nije imala plavu i kratku kosu, sada je brineta i zaista izgleda drugačije.

Ona je imala nastup u Skoplju za koji se posebno pripremila i zaista je napravila veliki spektakl koji je oduševio sve njene fanove jer su bili oduševljeni sa izvođenjem njenih pjesama.

Nakon što je podijelila svoje fotografije an Instagramu fobila je brojne komentare jer mnogi nisu očekivali da ona izgleda ovako i da je njen izgled zaista ovakav sada.

Ona je imala ovakav izgled kada je bila sa Slobom u braku i zaista sada se odlučila vratiti na staro te su se mnogi pitali da li je ona ovo htjela reći da ima želju da se vrati na staro kao nekada.

Ipak neke stvari se ne mogu predvidjeti i ni zamisliti da su se nekada desile.

Postoji dosta stvari na ovom svijetu koje su tako nepredvidive pa tako i ove.

Kija je do sada davala sve od sebe kako bi nastavila dalje ali i još ne može jer smatra kako još ima nešto što drži u svom srcu i što nikada i neće da zaboravi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *