Showbiz

Kija na godišnjicu smrti svog oca POSJETILA svoju MAĆEHU kako bi se sa njom dogovorila oko PODJELE IMOVINE..

Kristina Kija Kockar je prije godinu dana izgubila svog oca Miloša i to se desilo dok je ona bila u rijalitiju te je ona odmah izašla kako bi mogla da prisustvuje sahrani svog oca. Naime njena maćeha je već dugo godina u Njenmačkoj.

Naime Kristina Kija Kockar je priznala da sa svojom maćehom je uvijek bila u jako dobrim odnosima i da se nikada nisu posvađale jer je ona posebno vljela i poštovala njenog oca što je njoj najbitnije bilo.

Kristina Kija Kockar je sa sovjom maćehom se nekako još više zbližila sada kada je ostala sama jer komuniciraju barem njih dvije s obzirom na to da su obje ostale same i da im je potreban neko sa kim bi mogle da razgovaraju.

Kija je posebno bila loše kada je saznala da ima tumor i nije joj bilo lahko da prihvati tu činjenicu i da se sa tim pomiri s obzirom na to da se radilo o jako teškom stanju u kojem se ona našla.

Nedavno je njena maćeha došla u Beogard i bila je kod nje te su zajedno otišle u Zrenanin kako bi mogle malo da se odmore i da uživaju onako kako oni žele.

Naime njena maćeha vodi porijeklo iz Hrvatks ei ona je Kiju prihvatila kao svoju kćerku bez iakakvih problema i priznala je da je posebno bila sretna i zadovoljna sa njom i njenim odnosom prema njoj.

Sada se druže ako prave drugarice a Kija je posebno sretna zbog tog0a jer ona nema prema njoj taj neki loši odnos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *