Showbiz

Kija napisala OTVORENO PISMO o svemu što joj se do sada desilo…A tek kada Sloba ovo čuje!!!

Kristina Kija Kockar je odlučila otići na američku turneju da vidi kako i na koji način će se ona u svemu tome snaći i da li će oduševiti i samu sebe s tim.

Naime ona je bila tamo kada je saznala da je njenom bivšem suprugu Slobi Radanoviću preminuo otac.

Ona je naravno bila u centru pažnje zbog toga i njen objave su itekako komentariusane jer su svi očekivali da će ona da napiši nešto povodom toga.

Naime ona nije bila uz Slobu u tako teškim trenutcima iako je on bio uz nju kada joj se desilo nešto ovako i na ovakav način.

Naime ona je nakon svega toga odlučila napisati pismo ui kojem će napisati sve kako i na koji način se osjeća i šta joj se do sada desilo i sa kojim stvarima borila i šta joj se sve desilo.

Kristina Kija Kockar je do sada radila sve kako i na koji način je ona radila sve samo kako bi dobila ono što želi i što joj je potrebno za sreću.

Nakon razvoda sa Slobom ona nije bila nikako dobro i trebalo joj je vremena da prebrodi sve to i da se pomiri sa tim stvarima i da je sve to ono što ona želi i što joj je potrebno da ima i da dobije.

Kija je do sada pokazala bezbroj puta kako je sve ovo uticalo na nju i kako neke stvari koje su joj se desile su itekako uticale na sve to i kako ni sama nije mogla da zamisli nešto ovako i na ovakav način da bi moglo da se desi i da se stvari odvijaju i dešavaju na ovakav način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *