Showbiz

Kija ponovo ulazi u RIJALITI!! Tek sada će biti ZANIMLJIVO a evo i ko s njom ulazi!

Kristina Kija Kockar je odlučila da će nakon toliko vremena koje je prošlo od kako je ona bila u rijalitiju ponovo da uđe bez obzira na sve.

Naime ona je dobila poziv da bude član Zadrugovizije da bi mogla da prokomentariše sve šta se i kako i na koji način do sad desilo među takmičarima i da im da svajet kako i na koji način da rade određene stvari.

Kija je također svoju karijeru počela da gradi na ovakav način i ona je postala pjevačica zahvaljujući Zadrugoviziji i jako je sretna i zadovoljna zbog svgea toga jer je uspjela na ovakav način da uradi i odradi određene stvari.

Naime ona je priznala da više nikada niej razmišljala o tome da se vrati u rijaliti na ovakav način i da ponovi uradi nešto ovako i na ovakav način.

Ni sama nije mogla zamisliti da je nešto ovako i na ovakav način moguće da joj se desi i da bi brak sa Slobom mogao da ovako nešto se desi i na ovakav način.

Naime trebalo joj je vremena da se pomiri sa svim tim i da prihvati ovakve stvari i na ovakav način.

Sada daje sve od sebe da bi uspjela da krene dalje i da sve to preboli i eliminiše na pravi način jer ni sama nije mogla zamisliti nešto ovako i na ovakav način da joj se desi.

Nekima je njen dolazak u žiri bio pozitivno iznenađenje dok nekima baš i nije i u to su svi mogli da se uvjere da je nešto tako i na takav način moguće.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *