Showbiz

Kija provela noć sa Stefanom, sada je otkrila šta se tada desilo među njima!!!

Kristina Kija Kockar je nedanvo bla u društvu sina Lepe Brene sa kojim je nekako baš sretna i bliska bila. Naime ona je bila na velikoj žurci na kojoj je bio i Stefan sa kojm je ona tada bila nekako baš bliska i sretna.

Naime on je bio jedan od glavnih zaduženih za jako dobru atmosferu i ona je dosta vremena provela sa njima i bila je jako zadovoljna sa svim kako i šta se desilo i kako se odvijalo sve.

Naime Darko Lazić je također tamo bio sa njima i on je pjevao zajedno i sa Stefanom i zaista su napravili dobru atmosferu.

Stefan je dosta toga uradio u svom životu i uspio je da napravi puno je napravio na pravi način da napravi nešto ovako.

Naime pored toga tu ej bila Milica Pavlović za koju se najviše pričalo da ona ima veze sa Stefanom i da je u on bio sa njom mada on to nikada nije izjavio i potvrdio da se i desilo.

Naime ona je krenula u akciju odmah i nakon što je Milica izašla iz te prostorije i odlučila je da će pokušati da ga zavede.

Naime Stefan je Kiji ukucao svoj broj telefona te joj vratio telefon nakon toga u šta se ona mogla odmah i uvjeriti da i on baš nije ravnodušan na sve to ili je samo bio kulturan.

Kiji nikada nije bio problem da uradi i napravi nešto ovako jer je ona jako sretna i zadovoljna sa svim što je uradio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *