Showbiz

Kija se posvađala sa Dušicom Jakovljević, KIJINA poruka je toliko naljutila da bijes nije mogla sakriti…

Dušica Jakovljević je već neko vrijeme sa Kijom u svađi i iz dana u dan ta svađa samo raste, nikako ne prestaje. One su se raspravljale oko banalanih stvari i sada su odlučil javno da pričaju o svemu tome.

Naime grupa koja je na Zadrugoviziji izvodila pjesmu Kristine Kije Kockar je dobiila negativne komentare od strane Dušice Jakovljević koja je bila razočarana sa izborom njihove pjesme.

Dušica ih je posebno pohvalila za sve i dala im dobre komentare na koreografiju i izvođenje pjesama, onda pohvalila im je stajling i pjevanje ali negativan komentar su dobili na račun izbora pjesme koju su odlučili da će pjevati.

Naime kada je Kija čula njene komentare na račun svoje pjesme bila je posebno ljuta i odlučila im je reći šta sve ona misli o njihovim komentarima te im je poručila da prestanu da kaljaju njeno ime i prezime jer više ne može da ih sluša o svemu ovome što pričaju.

Dušica je Kiji poručila da bi ona trebala da prestane da se kalja jer kada je već pala ne mora da radi dodatno još i ovo i da je ovo stvarno besmisleno i smiješno od nje.

Kristina Kija Kockar se njoj samo nasmijala na sve ove riječi koje joj je ona uputila i nije htjela ništa više da kaže na to jer nije imala uopšte želju za tim.

Poručila joj je da nema želju da se raspravlja i svađa sa njom jer smatra kako će sve jednog dana da dođe na svoje i da će svako da plati za svoje grijehe i riječi loše koje je uputio njoj i da ona ne želi nikome to da naplaćuje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *