Showbiz

Kija se uvlači CECI, sve joj fotografije komentariše a evo šta joj je ona rekla na sve to!!

Kija Kockar je uspjela da postigne veliku popularnost na društvenim mrežama zahvlajujući svom provatnom životu i svim tim što joj se i kako do sad dešavalo u životu.

Naime Ceca je odlučila da će se zbog nje da oglasi na društvenim mrežama te je izjavila sledeće.

Naime ona je nnjoj dala veliku podršku zbog svgea što je ona doživjela i preživjela u svom životu i na koji način s eona izborila sa svim tim.

Dok je Kija bila u rijalitiju Ceca je njoj poslalal haljinu koju je ona nosila dok je bila tamo i Ccea je itekako bila sretna i ponosna zbog toga.

Naime ona je sada počela da pjeva i to je posebno Cceu izenadilo i oduševilo te je i sama priznala da se posebno oduševila zbog svega toga.

Naime Ceca je Kiji poručila da će joj ona pompći sa svim što joj bude trebalo kada je karijera u pitanju i zaista to je i istina jer se ona maksimalno trudi da i joj oko svega pomogne koliko ona zna i može da uradi.

Naime Kija je počela da se nosi kao i Ceca koju je uzela za svoj uzor i koja joj je sada naprosto sve i samo i njoj vjeruje u sve što je i sama odavno priznala da je to tako.

Ceca je posebno sretna i azdovoljna zbog toga jer je ponosna na nju što ona ovkao i na ovaj način radi i trudi se u i svom životu da uspije i to na ovaj način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *