Zanimljivosti

KIJU JE NEKO PRETUKAO!! Pojavila se na ŽURCI sva u MODRICAMA po tijelu!!!

Kristina Kija Kockar se nedavno na žurci koju je pripremila Premijera pojavila u jednoj lepršavoj kratkoj haljinici roze boje koja joj je zaista lijepo stojala i ona je itgledala jao dobro u njoj.

Naime ono što je svima posebnu pažnju privuklo jeste činjenica kako je ona na svojim nogama imala silne modrice a nikome nije jasno odakle te modrice po njenim nogama i kako joj se moglo desiti ovo.

Kija je naprosto sve oduševila sa ovim svojim stajlingom koji je imala tu noć te su je svi pitali šta joj se deislo pa ima modrice po svom tijelu da bi ona otkrila da se radi o modricama od maderoterapije na koju je neko vrijeme išla kako bi se riješila svog celulita koji je imala već neko vrijeme tvrdi ona.

Naime ona je redovno počela da vježba i okrenula se sasivm radvom načinu prehrane s obzirom na to da je imala karcinom dojke i da sada mora da vodi računa o tome šta i kako će da jede te koliko i na koji način.

Mnogi su ovo prokomentarisali kao možda jednu od burnijih noći u životu Kristine Kije Kockar koje je ona imala u sovm životu.

Tu noć na žurci ona se na bini srela sa Slobom koji se nije udostojio ni da je pozdravi kako treba jer nije imao vreman za to i za nju.

Kada malo bolje pogledate uvjerit će te se kako je ona dosta smršala i kako sada ima sasvim drugačiji izgled nego nekada što je davno imala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *